Brancoaching trainingen

Momenteel is de wachtlijst voor logopedie binnen onze praktijk langer dan wij wensen. Alle collega’s doen hun uiterste best om ieder kind logopedie te kunnen geven, maar dit kan even op zich laten wachten. Als voorlopige oplossing voor de wachttijd bieden wij om die reden “Brancoaching” aan: trainingen voor ouders om de taalontwikkeling van het kind te stimuleren, ouders hebben immers een zeer intensief contact met hun kind.

We zijn met Brancoaching in mei een pilot gestart en de trainingen blijken een steeds groter succes! Zo hebben er in de herfstvakantie ook weer twee trainingen plaatsgevonden in onze praktijk aan de Brede Hilledijk in het gezondheidscentrum.

Tijdens Brancoaching wordt u als ouder meegenomen in de taalontwikkeling van uw kind. U krijgt tips en adviezen aangereikt waarmee u thuis, met uw kind, al aan de slag kunt gaan als voorbereiding op de logopediebehandeling. Op een enthousiaste en leerzame wijze wordt u klaargestoomd om een succesvol voorbeeld te zijn op het gebied van taal!

Via de button op onze website https://brancologopedie.nl/ ‘’aanmelden Brancoaching’’ kunt u zich inschrijven voor deze training. Hierna volgt een intakegesprek en wordt er een afspraak met u gepland. Brancoaching is bedoeld als starttraject voor de behandeling van uw kind. Als ouder kunt u veel meer doen dan u misschien had gedacht. U kunt met de tips zelf aan de slag gaan terwijl uw kind nog even moet wachten op individuele logopedische begeleiding die, voor zover nog nodig, wellicht minder lang zal zijn.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij onze Brancoaching!

Deel dit bericht
Scroll naar boven