Cursussen

Bekijk op deze pagina het huidige aanbod aan cursussen bij Branco Logopedie.

Vragen over een cursus? Neem gerust contact met ons op!

Met Taal Vooraan

Pedagogisch medewerkers zijn van groot belang als het gaat om de taalontwikkeling van peuters. Een goede interactie met het kind heeft namelijk een positief effect op de ontwikkeling van taal en spraak. Om die reden is de training ‘Met Taal Vooraan’ ontwikkeld. Tijdens de training krijgt de pedagogisch medewerker vaardigheden en communicatiestrategieën aangereikt om de taalontwikkeling te stimuleren. Omdat de training op de werkvloer plaatsvindt, is de theorie direct toepasbaar op de kinderen uit de groep. Daarnaast wordt de pedagogisch medewerker individueel gecoacht en begeleid door een ervaren logopedist. Het traject neemt 10 weken in beslag met een tijdsinvestering van ca. 10 uur. Meer weten? Lees de brochure van ‘Met Taal Vooraan’ of neem contact met ons op.

  Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

  Welke vakantie heeft uw voorkeur?

  Aanmelden Voor Cursus Annuleren

  Brancoaching

  Wilt u graag leren hoe u uw kind kunt helpen om te leren spreken? Tijdens onze training ‘Brancoaching’ worden ouders getraind om het kind zo goed mogelijk op weg te helpen met spraak en taal.

  Vaak worden kinderen bij ons aangemeld omdat zij nog niet of nauwelijks spreken. Soms speelt meertaligheid een rol, maar het kan ook om een taal- of ontwikkelingsachterstand gaan. Met speciale technieken kunt u als ouder veel doen om uw kind hierbij te helpen. Denk aan een manier van spelen met uw kind, hoe u met het kind omgaat, maar ook het aanpassen van uw eigen taalgebruik.

  Het traject bestaat uit twee dagdelen in de vakantieperiode. Het is een voortraject voor ouders met een kind op de wachtlijst, maar ook ouders waarvan het kind al in behandeling is zijn welkom. De training wordt vergoed vanuit uw zorgverzekeraar. De eerste trainingen zijn geweest en de reacties zijn erg goed!

  Aanmelden of meer informatie? Stuur dan een bericht via ons contactformulier op deze website. Geef in uw bericht aan dat het om ‘Brancoaching’ gaat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Voor welke cursus wilt u zich aanmelden?

   Welke vakantie heeft uw voorkeur?

   Aanmelden Voor Cursus Annuleren
   Scroll naar boven