NVLF Logopedie congres 2023

Afgelopen vrijdag 17 november 2023 vond het jaarlijkse NVLF Logopedie congres plaats in het schitterende Gooiland evenementenlocatie in Hilversum. Wies, Ingrid en Jet hebben dit congres bezocht en zijn helemaal geïnspireerd het weekend ingedoken.
De dag werd geopend met een show over ‘’omdenken’’, gevolgd door een debat aan de hand van verschillende stellingen over de zorgvragen en de samenwerking binnen de zorg. Onder andere de voorzitter van de NVLF, Michel Dutrée, nam deel aan dit debat. Het ochtenddeel werd afgesloten met de uitreiking van de Branco van Dantzig onderscheiding en een rondje over het interactieve belevingsplein, waarbij diverse bedrijven nieuwe materialen of onderzoeken aanprezen.
Na de goed verzorgde catering bestond het middagprogramma uit het volgen van verschillende workshops. Bij iedere workshop werd er nader ingegaan op een specifiek onderdeel van de logopedie, zoals: sensorische informatieverwerking bij een cliënt, kinderen met TOS, het toepassen van manuele facilitatie en nog tal van andere interessante workshops. Tot slot werd de dag plenair afgesloten in de toneelzaal met de verkiezing van de innovatieprijs en een fantastische show door stemkunstenaar Niek Boes.

Al met al een enorm geslaagde dag!

Deel dit bericht
Scroll naar boven