Branco Inspiratiedag

Op zaterdag 23 september vond de allereerste Branco Inspiratiedag plaats. Een dag in het teken van workshops, gegeven door een aantal van onze eigen collega’s. Geen workshops gericht op ons eigen vakgebied, maar eens totaal wat anders.. voor sommige van ons iets heel nieuws.

We starten de dag met koffie/ thee en een lekker gebakje. Gezellig om met elkaar deze zaterdagochtend te starten. Om 11:30 was het tijd voor de eerste workshop onder leiding van collega Cynthia. Door middel van verschillende voorwerpen werd geobserveerd en gemediteerd, ook wel een ongeleide meditatie genoemd. Sinds een tijd is Cynthia in haar vrije tijd gedoken in de wereld van de meditatie. Tijdens deze workshop liet zij ons ervaren hoe meditatie kan werken. Voor een aantal van ons was het leuke kennismaking en werd voorgenomen om vaker eens tot rust te komen door middel van meditatie. 

Tijd voor de lunch! Er werd goed voor ons gezorgd met lekkere broodjes, beleg, snack groenten en fruit. Na alles op te hebben gegeten was het tijd voor workshop nummer twee. 

De workshop intuïtief schilderen gegeven door onze collega Shella. Wanneer Shella niet als logopedist aan het werk is, werkt zij als kunstenares. Vandaag liet zij ons zien hoe we door naar ons zelf te luisteren iets moois op het canvas kunnen schilderen. Erg inspirerend en alle collega’s hebben hun best gedaan om hun gevoel op het canvas te zetten. 

Voorafgaand aan de Inspiratiedag werd ons gevraagd om iets mee te nemen van thuis, waar je zelf geen gebruik meer van maakt maar waar een ander misschien weer plezier van heeft. Dat was nodig voor de Bingo! 

Onder leiding van Jet werd het spel Bingo gespeeld en ging elke collega met wat naar huis, van een afwasborstel tot een douchegel van de Rituals.

Voor het diner werd er afgereisd naar de Euromast. Bovenin de Euromast werd heerlijk gegeten en gingen de collega’s ook nog helemaal naar boven. Sinds kort heeft de Euromast een glazen vloer, wat de attractie nog spannender maakte. Met een heel mooi uitzicht over Rotterdam werd de dag afgesloten.

Deel dit bericht
Scroll naar boven